Monday , March 4 2024
Noutati

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Un Avocat Brasov poate incheia si acte de atestare care pot fi prezentate spre autentificare unui notar public. Avocatul poate atesta identitatea partilor. Totodata, acesta poate atesta continutul unui document, precum si a datei inscrisului respectiv. Un act semnat in fata unui avocat va purta o incheiere care indeplineste rolul unei rezolutii. Acest act va fi semnat si stampilat de avocatul respectiv.

Aceste acte vor fi pastrate de avocat intr-o evidenta care va fi tinuta separat de acesta. Actele vor fi pastrate in arhiva personala organizata de orice Avocat In Brasov. Acesta va intocmi inclusiv un registru electronic de evidenta a acestor tipuri de inscrisuri.

Avocat BrasovOrice avocat are dreptul de a exercita inclusiv activitati fiduciare, in numele si pe seama clientului sau. Se vor respecta, cu strictete prevederile legale. Aceste activitati constau, de regula, in primirea in depozit de fonduri financiare si bunuri, rezultate din valorificarea unor titluri executorii dupa finalizarea unui litigiu. Activitatile fiduciare constau si in plasarea si valorificarea bunurilor incredintate de client.

Citeste si...

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Unde sa merg pentru schimbare baterie telefon Brasov? Exista persoane care au nevoie de o …