Sunday , July 14 2024
Noutati

Brichete Lemn Pentru Centrale

Brichete lemn pentru centrale

Brichete Lemn Pentru Centrale reprezinta un incalzitor termic ecologic. Sunt folosite in toate tarile europene. Pot fi utilizate folosind centrale pentru lemn sau centrale mixte. Materia prima utilizata in procesul de fabricare al brichetelor de lemn este rumegusul si deseurile lemnoase. Au la baza lemn de fag, stejar sau brad. Brichetele de lemn sunt confectionate de liniile de brichetare specifice.

In comparatie cu lemnele pentru foc, brichetele de lemn degaja de trei ori mai multa caldura. Valoarea capacitatii calorice este mult mai mare in cazul acestor brichete. Sunt mult mai uscate decat lemnul masiv pentru foc. Gradul lor de umiditate este mult mai scazut.

Brichete lemn pentru centrale

Brichetele de lemn nu sunt deloc poluante. Arderea acestora nu produce fum si nici miros. Cantitatea de cenusa rezultata este foarte mica, cam de aproximativ zece la suta din cantitatea de brichete folosita. Si cenusa este ecologica. Poate fi folosita ca si ingrasamant pentru fertilizarea solului. Se recomanda folosirea de Brichete De Lemn Pentru Centrale. In comparatie cu peletii, aceste brichete au dimensiuni mai mari. Brichetele nu contin lianti chimici.

Brichetele de lemn sunt cea mai buna alternativa care exista pe piata a celorlalte tipuri de incalzitori termici. Pot fi utilizate pentru centrale cu lemn de foc, sobe si seminee. Preturile sunt competitive. Se fabrica in toata tara. Se pot cumpara oricand, indiferent de anotimp. Arderea brichetelor de lemn degaja un continut foarte redus de dioxid de carbon. Astfel se pune in valoare protejarea mediului si a sanatatii individului.

Brichete lemn pentru centrale

Brichetele de lemn sunt cei mai calitativi incalzitori termici. Totdata, si centrala termica pe lemne trebuie sa fie de calitate. Este foarte important modul cum se face racordarea centralei termice. Si cosul de fum trebuie sa fie adaptat corespunzator. Se prefera utilizarea unui canal din fonta. Cazanul va avea gratar. Camera de alimentare va fi separata. Pentru alimentarea centralei se vor folosi Brichete De Lemn Pentru Centrale. Brichetele de lemn utilizate pot avea diferite marimi. Pot fi fabricate din lemn de fag sau de stajar. Brichetele de lemn sunt ambalate in saci de polietilena.

Citeste si...

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Alegerea unei ferestre termopan Brasov pentru acasa Alegerea unei ferestre termopan Brasov pentru acasa reprezinta …