Monday , March 4 2024
Noutati

Clinica Stomatologica Brasov

De ce sunt recomandate implanturile de la o clinica stomatologica Brasov?

Pentru persoanele care au dinti lipsa, cea mai buna solutie o reprezinta implanturile dentare de la o clinica stomatologica Brasov. Inlocuirea dintilor lipsa este esentiala pentru sanatatea dumneavoastra generala si sanatatea dintilor ramasi. Cand dintii naturali se pierd, nu numai ca pierdeti functionalitatea acestora, dar este posibil sa aveti si alte probleme.

Pierderea dintilor nu numai ca va afecteaza increderea, ci provoaca si slabirea gurii daca este lasata netratata. Implanturile dentare va pot ajuta sa aratati si sa va simtiti mai bine, imbunatatind stima de sine si va ajuta sa traiti o viata mai fericita.

Beneficiile unui implant dentar de la o clinica stomatologica Brasov

Un implant dentar (radacina artificiala a dintelui) este o optiune comuna de inlocuire a dintelui. Este optiunea folosita de profesionistii de la Clinica Stomatologica Brasov pentru a trata pacientii dupa pierderea sau extractia dintilor.

Clinica Stomatologica BrasovImplanturile sunt plasate chirurgical in osul maxilarului, imitand forma unui surub si lipindu-se cu osul natural. Acestea servesc drept fundatie pentru coroanele dentare (dintii artificiali), si au multe beneficii:

1. Arata si functioneaza precum dintii naturali

Unul dintre cele mai semnificative beneficii ale unui implant dentar este ca reda puterea maxima de mestecat. Majoritatea pacientilor nu reusesc sa distinga diferenta dintre dintii lor naturali si dintii implantati. In mod normal, pot manca cu ea si pot peri si folosi ata dentara in mod corespunzator.

2. Implanturile dentare sunt confortabile

Implanturile dentare sunt plasate direct in osul maxilarului pentru a semana cu radacina unui dinte si pentru a oferi o rezistenta si un sprijin imbunatatit protezei. In timpul perioadei de recuperare, osul maxilarului creste in jurul tijei de titan din maxilar, tinandu-l ferm pe loc.

Aceasta stabilitate suplimentara face ca implanturile sa se simta la fel ca dintii naturali, pana la punctul in care s-ar putea sa uitati ca sunt chiar acolo. Alte metode de inlocuire a dintilor nu pot sa reproduca senzatia radacinilor dentare. Din acest motiv, nu se simt la fel de sigure sau naturale ca implanturile.

3. Imbunatatirea vorbirii

Deoarece dintii nostri joaca un rol vital in a ne ajuta sa cream anumite sunete, lipsa catorva dinti, in special in fata gurii, poate face o diferenta semnificativa in vorbire. In mod similar, daca proteza dvs. dentara este slabita, acestea se pot misca in timp ce vorbiti, determinandu-va sa va balbaiti.

Acest lucru poate fi atat inconfortabil, cat si sa va distraga atentia, deoarece sunteti in mod constant ingrijorat daca proteza va aluneca, sau de cum vi se va auzi vocea.

4. Implanturile dentare previn pierderea osoasa

Cand nu exista niciun dinte prezent, osul maxilarului din spatiul gol se deterioreaza. In cazul in care nu este introdus niciun implant in primul an de la pierderea unui dinte, zona osoasa pierde 25% din volum. In continuare insa, va avea lor si mai multa pierdere osoasa.

Protezele dentare pot creste de asemenea, riscul pierderii osoase, deoarece de obicei se slabesc si se freaca pe creasta osoasa, erodand-o progresiv. Deoarece un implant inlocuieste atat radacina, cat si dintele, iar mestecatul este restabilit la normal, stimuleaza cresterea naturala a oaselor.

5. Sunt durabile

Implanturile dentare pot dura o viata intreaga , spre deosebire de o punte dentara, care poate dura doar zece ani. Implantul de titan este atasat de osul maxilarului si se imbina cu acesta. Este bio-compatibil, ceea ce inseamna ca nu este daunator si nu va fi respins de organism.

In general, este un dinte de inlocuire puternic. Datorita durabilitatii sale, dar si a celorlalte beneficii enumerate anterior, merita sa luati in considerare implanturile dentare de la o clinica stomatologica Brasov pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Citeste si...

Cabinet Stomatologic Brasov

Cabinet Stomatologic Brasov

Cabinet Stomatologic Brasov – Servicii Moderne Si Accesibile! Alegeti un Cabinet Stomatologic Brasov cat mai …