Friday , April 19 2024
Noutati

Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Sunt anumite semne care impun efectuarea unui Consult Oftalmologic. Cu titlu de exemplu, daca nu se poate citi bine la distanta sau la apropiere. Sanatatea oculara a copiilor este foarte importanta. Vazul este cel mai important simt. Acesta contribuie la dezvoltarea unui copil. Participa activ la procesul de invatare.

Aproape tot ce invata un copil se invata vizual. Daca intervine o afectiune oculara copilul va intampina dificultati la scoala. Odata cu cresterea copilului si vederea continua sa se dezvolte. Din aceste motive se recomanda controale periodice. Centrele medicale specializate Optica Brasov dispun de echipe de medici specializati si de aparatura moderna.

Consult OftalmologicLa un consult oftalmologic se vor analiza, in detaliu, structurile interne ale ochiului. Controlul vizeaza cristalinul, nervul optic, macula, retina periferica, dar si vasele de sange retiniene. Afectiunile oftalmologice trebuie tratate la timp. Masurarea dioptriilor se va face folosind picaturile adecvate. Astfel sunt analizate structurile din interiorul ochiului. In urma acestui control se va stabili tratamentul adecvat.

Citeste si...

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Nu trebuie sa ingorati sfaturile unui Dentist Copii Brasov. Acesta va va …