Sunday , July 14 2024
Noutati

Iluminat Public si Festiv

Ce lumina LED este potrivita pentru iluminat public si festiv intr-o parcare mare?

Becurile LED pot reprezenta solutia perfeca cand vine vorba despre iluminat public si festiv intr-o parcare. Intr-o parcare foarte mare pot fi organizate diverse evenimente, iar corpurile de iluminat LED in diverse culori pot fi perfecte pentru iluminatul festiv.

In rest, sunt folosite corpuri de iluminat standard, la fel ca pe strada. Veti descoperi in randurile de mai jos informatii care va pot ajuta sa alegeti iluminatul perfect intr-o parcare.

Lumina LED ideala pentru iluminat public si festiv intr-o parcare mare

Cea mai buna lumina cu LED-uri pentru o parcare depinde de nevoile dumneavoastra specifice, dar, in general, cautati lumini LED cu putere mare.
Acestea trebuie sa aiba o temperatura de culoare intre 4000K si 5000K pentru o iluminare stralucitoare, asemanatoare cu lumina zilei.

Iluminat Public si FestivLuati in considerare luminile cu LED-uri pentru magazin, corpurile de iluminat cu LED-uri deasupra capului sau luminile cu banda LED pentru o acoperire cuprinzatoare. Eficienta energetica, durabilitatea si usurinta de instalare sunt de asemenea, factori cheie.

Cum sa aleg luminile LED potrivite?

De asemenea, cand vine vorba despre alegerea luminilor pentru iluminat public si festiv intr-o parcare, exista cativa factori importanti de luat in considerare. Vom vedea chiar acum care sunt acestia:

1. Luminozitate (Lumeni)

Calculati lumenii necesari in functie de dimensiunea parcarii care are nevoie de corpuri de iluminat. O regula generala este de 50 de lumeni pe metru patrat pentru iluminarea generala si 300 de lumeni pe metru patrat pentru iluminarea sarcinii.

2. Temperatura de culoare

In momentul in care vine vorba despre acest criteriu, este foarte important sa optati pentru o temperatura de culoare cuprinsa intre 4000K si 5000K. Aceasta reprezinta cea mai buna solutie pentru un aspect stralucitor, care este asemanator cu lumina zilei.

3. Eficienta energetica

In momentul in care vine vorba despre eficienta energetica, este foarte important sa va asigurati ca va orientati spre LED-uri cu un raport ridicat de lumeni pe watt pentru a economisi facturile la energie.

4. Durabilitate

Asigurati-va ca luminile pe care urmeaza sa le alegeti sunt evaluate pentru utilizare in aer liber, inclusiv rezistenta la schimbarile de temperatura si umiditate.

De cate lumini LED am nevoie pentru a ilumina o parcare publica sau privata?

Atunci cand vreti sa faceti o alegere inspirata referitor la iluminat public si festiv intr-o parcare mare, trebuie sa tineti cont de numarul luminilor LED necesare.

Numarul de lumini LED necesare pentru o parcare depinde de marimea acesteia, dar si de nivelul de luminozitate dorit. O recomandare standard este de a urmari o luminozitate de 50 de lumeni pe metru.

In schimb, atunci cand vine vorba despre luminile LED pentru iluminat festiv intr-o incapere, poate fi nevoie de pana la 300 de lumeni pe metru patrat pentru spatiile in care se desfasoara diferite activitati.

Pentru a face alegerea potrivita, se masoara suprafata in metri patrati, si se inmulteste cu lumenii doriti pe metru patrat, pentru a obtine lumenii necesari.

Apoi, acest numar se imparte la puterea de lumen a luminilor LED avute in vedere pentru a determina numarul de corpuri de iluminat necesare.

Cu siguranta insa, un electrician profesionist poate sa ofere mai multe informatii, astfel incat sa aveti siguranta ca faceti o alegere perfecta cand vreti sa alegeti becuri LED pentru iluminat public si festiv intr-o parcare.