Monday , May 20 2024
Noutati

Ochelari Copii

Ochelari Copii

In urma masurarii dioptriilor se alege perechea potrivita de Ochelari Copii. Se va folosi aparatura moderna, atraumatica. Nici o parte componenta a aparatului nu se atinge de ochi. Se va proceda intotdeauna in asa fel incat sa nu se sperie cel mic. Medicul va pastra o anumita distanta fata de cel mic.

Ochelari CopiiCabinetele de Oftalmologie Copii Brasov sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie. Dioptriile copiilor de orice varsta se vor masura cu aparatul computerizat numit autorefractometru. Se va stabili valoarea exacta a dioptriilor celui mic. Se poate depista si strabismul la copii. In urma acestui control se constata daca exista sau nu nevoia de a se purta ochelari.

Daca ochelarii de vedere nu sunt purtati conform recomandarii medicului oftalmolog pot surveni afectiuni oculare mai grave. Sanatatea vizuala nu se va imbunatati deloc. Copilul va ramane cu probleme pe intreaga durata a vietii. Aceste aspecte pot conduce la alte tipuri de probleme. De exemplu, la maturitate nu va putea exercita anumite profesii.

Citeste si...

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Nu trebuie sa ingorati sfaturile unui Dentist Copii Brasov. Acesta va va …