Monday , March 4 2024
Noutati

Pergole Retractabile

Decking pentru pergole retractabile

Pergole Retractabile – Pe masura ce temperaturile cresc si soarele lumineaza tot mai mult, toata lumea se muta afara. Daca vrei sa te bucuri de vreme in aer liber si vrei sa ai coltul tau de relaxare, o pergola retractabila si un decking sunt tot ce ai nevoie. Pardoseala ne ofera libertate in miscare, protectie si siguranta. Prin urmare, popularitatea ei a crescut mult in ultimii ani, fiind folosita nu numai pentru interior, dar si pentru exterior. Materialele s-au diversificat, la fel si culorile si design-ul. Datorită aspectului minimalist și a durabilitatii, pardoseala exterioara poate fi folosita în aer liber sau in diferite locuri precum: piscine, spa-uri, terase, foișoare, grădini sau curti.

Transformare totala si confort

Daca ai o pergola retractabila si o terasa, s-ar putea ca pardoseala exterioara de la Pergole de Lux sa iti fie de ajutor, deoarece mesele si scaunele vor avea stabilitate iar aspectul se va imbunatati. Decking-ul este folosit cu succes si in apropierea piscinelor, fiind locul ideal pentru amplasarea sezlongurilor si a canapelelor. Vei vedea ca spatiul se va transforma total odata cu montarea decking-ului. Orice model de pergole retractabile ai alege, vei gasi deckingul care sa se potriveasca perfect spatiilor tale exterioare, armonizand farmecul naturii cu designul elegant si delicat al lemnului.

Culori pentru toate gusturile

Paleta de culori pentru decking este una variata, fiind disponibile 5 nuante: grey, silver, oak, cedar si natur. Orice culoare ai alege, trebuie sa stii ca materialul din care este facut decking-ul este calitativ. Astfel, culorile nu-si vor pierde din stralucirea de la inceput. Cu aceste varietati, poti obtine armonia cromatica mult visata cu orice pergola retractabila ai avea. Decking-ul este construit dintr-un material inovator, ecologic ce are la baza 70% lemn si 30% plastic. Lemnul asigura duritate, o durata de viata mare, aspect placut si o aderenta mare.

Pergole RetractabileDecking-ul este fabricat in Romania cu minutiozitate si atentie pentru a respecta cele mai inalte standarde. Vestea buna e ca lemnul compozit e foarte usor de intretinut. Nu necesita tratament chimic sau vopsire! Astfel, la fel ca si pentru pergolele retractabile, nu trebuie sa depui eforturi pentru a mentine zona ingrijita. Daca ai ochit deja locul pe care vrei sa il amenajezi cu decking, mai ai nevoie doar de ajutorul celor de la Pergole de Lux, specialistii tai in pergole retractabile si terase. Ei se vor ocupa de tot, de la informare, la masurarea spatiului, planificare, recomandari si pana la transport si montaj.

Odata amenajat, poti deja sa te gandesti la urmatorul pas pentru un colt de vis: iti stam la dispozitie cu 3 modele de pergole retractabile care pot fi amplasate cu usurinta oriunde iti doresti.

Citeste si...

Pergola Tip Veranda Brasov

Pergola Tip Veranda Brasov

Cum sa aleg o pergola tip veranda Brasov? Misiunea de a cumpara o pergola tip …