Monday , March 4 2024
Noutati

Proiectare Studiu De Coexistenta Brasov

Cum ma poate ajuta o firma care se ocupa de proiectare studiu de coexistenta Brasov?

Exista firme care presteaza servicii de proiectare studiu de coexistenta Brasov, si care pot fi deosebit de utile in viata de zi cu zi. Acest lucru se datoreaza faptului ca multe persoane doresc obtinerea studiului de coexistenta dar nu stiu cum sa procedeze.

In randurile de mai jos vom vedea cum ar trebui sa procedeze persoanele care se afla in aceasta situatie. Vom vedea si cum pot primi ajutor in alt sens.

Servicii de proiectare studiu de coexistenta Brasov

Brasovenii care au nevoie de o proiectare studiu de coexistenta Brasov, cu siguranta se intreaba cum ar trebui sa procedeze. Ei bine, exista firme de specialitate care se ocupa printre altele si de obtinerea studiului de coexistenta.

Cel mai simplu este ca toti cei care au nevoie de acest document, sa ceara ajutorul. In acest fel nu vor mai pierde timpul, nu vor mai consuma energie si vor putea sa se implice in tot felul de alte activitati.

Proiectare Studiu De Coexistenta BrasovO simpla cautare pe Google ne arata cat de multe astfel de firme exista in localitate. De asemenea, tot in urma unei simple cautari pe Google, vor fi prezentate toate firmele de specialitate.

In mod evident, exista mai multe optiuni dar nu toate sunt la fel de bune. De preferat ar fi o firma care detine doar recenzii potrivite din partea clientilor sau chiar si a fostilor clienti. Aceste recenzii arata cat de mult au fost (sau nu) multumiti clientii.

Avizul de amplasament

Asadar, daca am discutat pana acum despre proiectare studiu de coexistenta Brasov, sa trecem mai departe. Vom discuta in mod evident despre obtinerea avizului de amplasament.

Avizul de Amplasament este de fapt raspunsul scris al operatorului de retea la cererea unui solicitant. Este vorba despre un document in care se precizeaza punctul de vedere referitor la propunerea de amplasament a obiectivului solicitantului, dar totodata si referitor la indeplinirea conditiilor de coexistenta a obiectivului cu retelele electrice ale operatorului.

Mentionam faptul ca emiterea unor astfel de avize de amplasament este realizata de catre operatorii de retea, care este reglementata de Ordinul nr. 25/22.06.2016, cu completari si modificari (ord ANRE) nr. 183/2019 si 201/2019,, referitor la aprobarea Metodologiei pentru emiterea avizelor de amplasament de catre operatorii de retea.

De mentionat este faptul ca pentru a obtine un astfel de document, solicitantul trebuie sa depuna la dosar anumite documente. Vi le prezentam in continuare:
  • Formular tip pentru obtinerea unui Aviz de Amplasament.
  • Copie a actului de proprietate sau a oricarui alt act care sa dovedeasca dreptul de folosinta asupra terenului/incintei/cladirii. Cand este vorba despre spatii inchiriate, se cere si acordul notarial al proprietarului.
  • Actele societatii sau actul de identitate pentru persoanele fizice (copie xerox).
  • Imputernicire notariala pentru persoanele fizice si imputernicire in original pentru persoanele juridice.
  • Copie a certificatului de urbanism.
  • Plan privind incadrarea in teritoriu, la scara. Se cere o copie in doua exemplare, care sa fie vizata de catre emitentul certificatului. Aceasta va fi anexata la certificatul de urbanism.
  • Plan de situatie sau plan privind constructiile subterane. Planul trebuie sa fie in doua exemplare, la scara si sa prezinte amplasarea obiectivelor investitiei.
  • Studiu de coexistenta pentru a stabili gradul de compatibilitate cu reteaua electrica a obiectivului sau a instaltiei Pentru care este solicitat avizul de amplasament.

Asadar, aceste documente se ataseaza la dosar, pentru a primi si un astfel de aviz. Din fericire insa, exista firme care presteaza astfel de servicii. Trebuie doar sa va interesati putin si veti descoperi mai multe astfel de firme.

Citeste si...

Inginer Topograf Brasov

Inginer Topograf Brasov

Eu am nevoie de serviciile unui inginer topograf Brasov? Serviciile unui inginer topograf Brasov sunt …