Friday , April 19 2024
Noutati

Robineti Industriali Brasov

Robineti Industriali Brasov: Alege calitatea!

Atat in industria usoara, dar mai ales in industria grea se utilizeaza Robineti Industriali Brasov. Acestia dispun de un set de caracteristici bine definite. De regule se utilizeaza in aplicatiile industriale, dar si in sistemele de alimentare cu apa. Se are in vedere diametrul nominal al robinetului. Lungimea unui robinet este de regula cam de patrusute de milimetri, dar poate fi si mai mare. Prinderea robinetului este importanta.

Greutatea unui robinet industrial este, de regula, in jur de cincizeci de kilograme. Ca si temperatura de operare, poate fi o temperatura minima si o temperatura maxima. Temperatura minima de operare se situeaza in jurul valorii de minus zece grade celsius. Temperatura maxima de operare se situeaza in jurul valorii de optzeci de grade celsius. Exista si o presiune minima de operare si o presiune maxima de operare. Valorile oscileaza intre zece bari si treizeci de bari.

Robineti Industriali Brasov

Robinetii sunt in asa fel ganditi incat sa confere cele mai bune caracteristici intr-un spatiu cat mai redus. Standardul de calitate este diferentiatorul intre aceleasi produse fabricate de producatori diferiti. La fabricarea diferitelor tipuri de Robineti Industriali Brasov se foloseste o cantitate sporita de material. Acest lucru este esential pentru rezistenta robinetului la presiuni si temperaturi inalte. Garniturile robinetului au rol esential. Asigura etanseitatea tijei care este fixa. Se impune studierea cu atentie a datelor tehnice.

Robineti Industriali BrasovMulte categorii de robineti industriali permit actionarea pneumatica. Sistemele de actionare pneumatica prezinta multiple avantaje. Printre acestea putem enumera: robustetea, simplitatea constructiva, pretul scazut al acestora. Se utilizeaza, cu precadere, in situatiile in care exista pericol de explozie sau de incendiu. Se utilizeaza si in caz de umiditate crescuta.

Robineti Industriali Brasov

Robineti Industriali Brasov prezinta o serie de caracteristici. Dimensiunea nominala este comuna tuturor componentelor unui sistem de conducte. Aceasta este specificata prin simbolul Dn. Presiunea nominala este un numar intreg de referinta. Este simbolizata prin Pn. Coeficientul de debit reprezinta o valoare specifica a debitului volumic la traversarea unui robinet. Cursa nominala face referire la cele doua pozitii de deschidere si de inchidere. Cursa relativa reprezinta raportul dintre cursa pentru o deschidere data si cursa nominala. Perderile de fluid la scaun se refera la debitul de scapari.