Sunday , July 14 2024
Noutati

Robineti Industriali In Brasov

Robineti Industriali in Brasov: Pasiune pentru calitate!

Acesti Robineti industriali in Brasov sunt o componenta a industriei grele, respectiv a mijloacelor de productie. Industria este unul dintre cele mai importante sectoare din activitatea economica a unei tari. Cu aproximatie un sfert din produsul intern brut al tarii este realizat de companiile din acest sector. Sunt prelucrate materii prime si grele.

In industrie sunt produse o varietate de produse de inalta calitate. Industria grea presupune si multiple provocari. In centrul atentiei se situeaza intotdeauna siguranta instalatiilor. Trebuie respectate intotdeuna normele de protectie a mediului. Alegerea tehnologiei utilizate trebuie sa conduca la optimizarea investitiilor. Imbunatatirea operativitatii industriei este garantata de inspectii, audituri complexe si certificari.

Robineti Industriali in Brasov

Armaturile industriale sunt fabricate atat in tara, cat si in strainatate. Serviciile de calitate atrag atat clienti din Romania, cat si din alte state membre. Ofertele tehnico-economice corespund cerintelor potentialilor clienti. Pentru paleta larga de Robineti Industriali se ofera garantie. Se ofera consultanta pentru alegerea produsului potrivit. In categoria robinetilor industriali intra: robinetii fluture, robinetii sfera, robinetii cutit, robinetii cu sertar, robinetii cu retinere.

Robinetii fluture sunt un tip special de robineti. Au un mecanism de inchidere si de deschidere care este folosit pentru a controla debitul unui lichid intr-un sistem de conducte. Robinetii fluture nu blocheaza fluidele daca sunt inchise.

Robineti Industriali In BrasovRobinetii sfera au functie de inchidere. Sunt folosite pentru medii cu presiuni inalte. Mediul de lucru la care sunt utilizate: apa, abur, gaze si produse petroliere. Robinetii cutit sunt folositi pentru istalatiile de ape pluviale. Sunt din inox. Acesti robineti sunt folositi pentru a se asigura o inchidere foarte buna. Caracteristic acestui tip de robineti industriali este faptul ca sensul de curgere al fluidului poate fi in ambele sensuri. Robinetii cutit sunt folositi in aplicatii unde operatiunile de deschidere si inchidere necesita urgenta.

Robineti Industriali in Brasov

Robinetii cu sertar se utilizeaza pentru izolarea unui corp de conducta. In plus, robinetii sertar au rolul de blocare a fluidelor, a apei fierbinti si a hidrocarburilor. Robinetii cu sertar fac parte din categoria Robineti Industriali. Sunt confectionati din alama rezistenta. De regula modelele sunt de culoare galbena. Temperatura optima la care acestia functioneaza se situeaza intre minus zece grade celsius si plus o suta de grade celsius.