Sunday , July 14 2024
Noutati

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Unde sa merg pentru schimbare baterie telefon Brasov?

Exista persoane care au nevoie de o schimbare baterie telefon Brasov pentru dispozitivele Samsung. Dat fiind faptul ca Samsung este cel mai renumit producator de telefoane mobile de pe piata, aceasta este o situatie deranjanta pentru utilizatori. Mai mult decat atat, dispozitivele scoase in ultimul timp pe piata de catre acest brand de top au capacitatea mai mare decat multe alte telefoane.

Cu toate acestea, anumite telefoane ale celor de la Samsung se descarca mult mai rapid decat si-ar dori utilizatorii. Exista anumite solutii care ar putea fi puse in aplicare si astfel s-ar putea remedia problema.

Atunci cand insa aceste solutii nu dau rezultatele dorite, doar o vizita intr-un service gsm Brasov pentru inlocuirea bateriei mai poate remedia problema. O inlocuire baterie smartphone insa este o reparatie hardware simpla, cu care se confrunta expertii de la service frecvent.

Solutii care pot evita o schimbare baterie telefon Brasov

Exista mai multe solutii pe care utilizatorii le pot incerca, inainte de Schimbare Baterie Telefon Brasov. Daca detineti un telefon de la Samsung cititi cu atentie!

1. Folositi doar incarcatorul original

Schimbare Baterie Telefon BrasovPrincipalul motiv pentru care multi oameni se confrunta cu problema de descarcare rapida a bateriei Samsung este ca nu au incarcatorul original. Fiecare brand creeaza incarcatoare conform cerintelor telefonului.

Neutilizarea unui incarcator aprobat va poate descarca bateria. In plus, pot aparea si alte probleme privind buna functionare a dispozitivului. Deci, asigurati-va ca folositi doar incarcatorul orginal al telefonului.

2. Dezinstalati aplicatiile nou instalate

Daca bateria Samsung Galaxy se consuma rapid, luati in considerare dezinstalarea aplicatiilor nou descarcate. Acesta este mai ales cazul daca ati inceput recent sa va confruntati cu aceasta problema numai dupa descarcarea unor aplicatii.

3. Activati modul sigur

Iata cum trebuie sa procedati pentru a intra in modul sigur:

  • Opriti dispozitivul.
  • Reporniti-l si apasati tasta de reducere a volumului cand apare sigla Samsung.
  • Asteptati pana cand vedeti ecranul de blocare.

Uita-te la telefon timp de 3-4 ore si evalueaza consumul bateriei. Daca problema este rezolvata, atunci este cauzata de aplicatii terte. Astfel va trebui sa dezinstalati ultimele aplicatii instalate, si veti remedia problema. Le puteti reinstala pe rand ulterior si vedeti cum se comporta bateria. Astfel veti depista aplicatia care a creat probleme.

4. Dezactivati aplicatiile care ruleaza in fundal

Bateria Samsung Galaxy S8 se poate descarca rapid din cauza aplicatiilor de fundal. Accesati Setari si verificati starea bateriei. Cand optimizati acum, veti vedea care aplicatii consuma prea mult din baterie.

Daca nu aveti nevoie de acele aplicatii ar fi mai bine sa le descarcati. In acest fel nu doar ca salvati bateria, ci castigati si mai mult spatiu de memorie.

5. Reglati luminozitatea ecranului

Daca bateria Samsung S8 se consuma rapid, ar trebui sa incercati sa puneti luminozitatea la un nivel automat:

  • Accesati Setari.
  • Vizitati Display.
  • Mutati bara pentru a regla luminozitatea telefonului.

6. Asigurati-va ca bateria telefonului nu este deteriorata

Cand telefonul dvs. Samsung este expus la apa si praf prea repede, bateria se poate deteriora, ceea ce poate duce la o problema.

Asadar asigurati-va de faptul ca telefonul este ferit de acesti factori care pot deteriora bateria. In plus, si alte componente precum microfonul sau difuzorul telefonului pot fi afectate de praf si apa. Astfel, reparatia dispozitivului va costa mai multi bani.

Concluzie

Exista asadar solutii care va pot scuti de o posibila schimbare baterie telefon Brasov. Este important sa le cunoasteti si sa le puneti in practica. Daca insa dupa ce puneti in practica aceste solutii constatati ca problema persista, mergeti cu telefonul la service. Este mai mult decat evident faptul ca este necesara o inlocuire baterie Samsung.

Citeste si...

Urgente Instalatii Termice Brasov

Urgente Instalatii Termice Brasov

Defectiunile aragazelor sunt urgente instalatii termice Brasov? Unul dintre cele mai bune exemple de urgente …