Friday , January 27 2023

Brichete De Lemn Pentru Centrale

Brichete de lemn pentru centrale

Combustibilul termic Brichete De Lemn Pentru Centrale dispune de o functionare ecologica. Cantitatea de dioxid de carbon emisa, in urma arderii, este foarte redusa. Putem afirma ca este inexistenta. Se are in vedere cantitatea de dioxid de carbon inmagazinata de plantele utilizate ca si combustibil. Se ia in calcul intreaga durata de vegetatie a acestor plante. Brichetele de lemn fac parte din categoria combustibililor solizi. Acestea produc o incalzire eficienta. Toate spatiile locatiei vor fi incalzite corespunzator. Costul de achizitie al incalzitorului termic este relativ mic.

Brichete de lemn pentru centrale

O centrala pentru lemn dispune de specificatii tehnice si performante proprii. Confera precizie in utilizare. Cea mai buna ardere se produce folosind Brichete De Lemn Pentru Centrale. Brichetele de lemn au cel mai redus grad de umiditate. Prezinta o diferenta de sase procente fata de gradul de umiditate al lemnului.

Acest fapt se datoreaza modalitatii de prelucrare. Rumegusul si deseurile lemnoase sunt supuse unui amplu proces tehnologic. Sunt linii speciale de brichetare. Rumegusul este sortat, uscat si presat. Operatiunea de uscare si presare garanteaza un grad de umiditate foarte scazut al brichetelor de lemn. Presarea se face la temperaturi foarte inalte.

Brichete De Lemn Pentru CentraleFolosirea brichetelor de lemn la scara larga se datoreaza si faptului ca acestea nu contin aditivi si substante chimice. Caldura obtinuta folosind brichete de lemn este de trei ori mai mare decat caldura eliminata de lemnul masiv de foc. Din punct de vedere al caldurii emise, brichetele de lemn sunt asemanatoare carbunelui. Comparativ, o tona de brichete de lemn echivaleaza cu o tona de carbune. O tona de brichete de lemn echivaleaza cu aproape sase metri cubi de lemne.

Brichete de lemn pentru centrale

Pretul brichetelor de lemn este redus cu jumatate fata de pretul carbunelui, respectiv al gazelor naturale. Astfel, o tona de Brichete De Lemn Pentru Centrale este mult mai ieftin a fi cumparata. Valoarea calorica a brichetelor de lemn este mult mai mare in comparatie cu ceilalti combustibili termici. Avand la baza o analiza sumara se constata eficienta brichetelor de lemn. Utilizarea acestora ofera confort si randament sporit. Este importanta si puterea de cumparare a clientului.

Citeste si...

Ferestre PVC Brasov

Ferestre PVC Brasov

De ce aleg oamenii ferestre pvc Brasov in locul ferestrelor din lemn? Stiati ca majoritatea …