Sunday , July 14 2024
Noutati

Ferestre PVC Brasov

De ce aleg oamenii ferestre pvc Brasov in locul ferestrelor din lemn?

Stiati ca majoritatea persoanelor cauta ferestre pvc Brasov pentru a le inlocui pe cele care au tamplaria din lemn? Unii sunt dispusi sa renunte si la ferestrele cu tamplaria din aluminiu, pentru a le alege pe cele cu tamplaria din pvc.

Dar deoarece cele mai populare sunt ferestrele cu tamplaria din pvc si cele din lemn, despre ele vom discuta. Veti putea descoperi in randurile care urmeaza de ce oamenii le prefera pe cele cu tamplaria din pvc in locul celor din lemn. Cititi pana la final pentru ca informatiile pe care vi le prezentam sunt foarte interesante!

Avantaje ferestre pvc Brasov fata de ferestrele din lemn

Numarul avantajelor pe care ferestrele cu tamplaria din pvc le au in fata celor cu tamplaria din lemn este foarte mare. Cateva dintre ele vi le prezentam pe scurt in urmatoarele randuri.

1. Durata de viata este mai mare

Primul avantaj pe care il mentionam in acest articol este reprezentat de durata de viata a ferestrelor cu tamplaria din pvc. In comparatie cu ferestrele care au tamplaria din lemn de esenta tare, cele din pvc au o durata de viata mai mare. Se spune ca ferestrele din lemn de esenta tare dureaza aproximativ 30 de ani. In schimb, durata de viata a ferestrelor cu tamplaria fabricata din pvc poate depasi 50 de ani.

Practic daca veti alege ferestre pvc Brasov acum, le veti putea folosi cel mai probabil pentru tot restul vietii. Din acest punct de vedere este cat se poate de firesc ca investitia in ferestre cu tamplaria pvc este o idee foarte buna.

2. Izoleaza mai bine

Va mai amintiti de ferestrele din lemn care permiteau sa se piarda caldura din locuinta dvs. pe timpul iernii? Stiti cat de neplacute erau zilele friguroase? De asemenea, va mai amintiti cat de mult aveati de plata pentru energia consumata?

Nu mai trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Ferestrele care au tamplaria din pvc sunt renumite pentru ca ofera o izolatie termica superioara celor din lemn. In acest fel nici nu se va pierde caldura, veti consuma si mai putina energie si veti plati si mai putini bani pentru energia consumata, in fiecare luna.

Ferestre PVC BrasovIn plus, nu doar ca sunt mai eficiente in ceea ce priveste izolatia termica. Sunt mai eficiente decat ferestrele din lemn si in ceea ce priveste izolatia fonica. Nu mai permit ca zgomotul din mediul exterior sa se auda in casa si sa va deranjeze.

Practic, daca doriti sa faceti cea mai buna alegere pentru propriul confort, alegeti acum ferestre pvc Brasov.

3. Intretinerea mult mai usoara

Se stie faptul ca lemnul este un material pretentios. Este afectat de factori precum umiditatea de exemplu sau razele UV ale soarelui. Lemnul trebuie sa fie foarte bine tratat impotriva acestor factori. In plus, isi poate schimba forma odata cu trecerea anilor, poate crapa si poate fi atacat cu usurinta de insecte.

Aici ar trebui sa va ganditi bine, daca merita sa alegeti ferestrele din lemn. Daca va orientati spre cele care au tamplaria din pvc nu aveti astfel de griji. Nu isi schimba forma nici peste 50 de ani, si arata la fel ca in prima zi. Nu sunt afectate de umiditate, de temperatura, de razele UV sau de insecte.

Apoi, tamplaria din lemn trebuie sa fie vopsita din cand in cand. In schimb, ferestrele care au tamplaria din pvc nu trebuie sa fie vopsite. Si din acest punct de vedere merita sa alegeti ferestrele pvc.

Citeste si...

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Alegerea unei ferestre termopan Brasov pentru acasa Alegerea unei ferestre termopan Brasov pentru acasa reprezinta …