Friday , April 19 2024
Noutati

Folii Auto In Brasov

Folii auto In Brasov

De ce sa imi pun Folii Auto In Brasov pe geamurile masinii? Aceasta intrebare este prezenta in mintea multor persoane. Mai ales ca in trecut doar masinile tuning si cele de raliu aveau folii. Insa multa lume nu cunosc ce beneficii are o folie auto pentru masina.

Ar trebui distrus conceptul creat asupra foliilor auto. Acestea nu sunt destinate doar persoanelor pasionate de tunig auto. Foliile sunt este destinata oricui si pentru orice masina. Folia auto este cel mai simplu si rentabil mijloc de a va proteja masina de cativa factori daunatori. Un factor care nu face deloc bine masinii si noua este soarele.

Folii auto In Brasov

Folii Auto BrasovO sa spuneti da bine, dar de ce trebuie sa ma protejez eu sau masina de soare. Soarele emite acea radiatie UV, care este daunatoare organismului uman. S-a demonstrat ca folia auto respinge o parte din aceasta raditie. Aproape chiar 50 % din radiatie este respinsa. Soarele este inamicul numarul unu al interiorului masinii. Acesta poate decolora interiorul masinii insa folia auto impiedica acest lucru.

Folii Auto Brasov, ajuta mult in anotimpul cald. Stiti cum este in interorul unei masini care a stat in soare nu? Insuportabil de cald, folia auto reuseste sa mentina un climat suportabil in interiorul masinii. Pe langa aceasta lupta cu soarele, folia auto mai are si alte beneficii. Acestea protejeaza geamul de zgarieturile fine care pot aparea. Coborarea si urcarea geamului il poate zgaria insa folia poate impiedica acest lucru. Desigur sa nu uitam de hotii de masini. Folia auto ii va tine departe pe hoti. De ce? Pentru ca un hot vrea sa stie ce fura si pentru ce risca. Nu va actiona asupra unei masini in care nu vede nimic.

Cerificat de omologare folii – fara timp pierdut

Stim ca in Romania, folia auto trebuie omologata. Va sperie acest lucru, deoarece nu vreti sa pierdeti timp la RAR. Noi va dam o veste buna, nici nu e nevoie sa mergeti dumneavoastra la RAR. Atelierul care aplica Folii Auto Brasov o sa va dea un certificat care sa ateste ca folile sunt omologate. Dumneavoastra veti fi in regula din punct de vedere legal.

Citeste si...

Schimb Ulei Brasov

Schimb Ulei Brasov

Schimb Ulei Brasov Alegeti un serviciu bun de Schimb Ulei Brasov. Acesta este indicat pentru …