Sunday , July 14 2024
Noutati

Pergole Retractabile

Umbrirea de tip Zip pentru pergole retractabile – intre design si utilitate

Pergole Retractabile – Cu siguranta ai avut si tu acel sentiment cand e weekend si vrei sa dormi mai mult. Insa razele soarelui intra in dormitor si-ti anuleaza toate planurile de relaxare si odihna. Uneori, e placut sa fii trezit de soare, dar in multe cazuri, parca ai mai dormi inca 5 minute, daca ai putea.

Umbrirea de tip Zip oferita de specialistii in pergole retractabile iti ofera oportunitatea de a controla lumina soarelui. Cu putin ajutor din partea celor de la Pergole de Lux, lumina naturala poate fi adaptata la intensitatea dorita si astfel, devine placuta. Ne dorim ca orice incapere si spatiu sa fie un mediu armonios, confortabil si credem cu tarie ca umbrirea de tip Zip poate contribui la crearea acestuia. Acest sistem este foarte util si pentru incaperile cu ferestre foarte mari sau care sunt construite din sticla. Din acest motiv, cantitatea foarte mare de lumina poate fi adaptata nevoilor. Sistemele de tip Zip functioneaza si ca protectie impotriva insectelor, impiedicand intrarea acestora in interior.

Pergole Retractabile – Materiale calitative

Materialul textil calitativ permite circulatia aerului si ajuta la controlul temperaturii interioare. In timp ce materialul de culoare mai deschisa reflecta razele solare si lumineaza interiorul doar cu cantitatea potrivita de lumina, materialele mai intunecate ofera o priveliste superba spre exterior si absorb lumina, facandu-le ideale pentru momentele cand aveti nevoie de un spatiu mai intunecat. Aceste tip de umbrire este eficient si in cladirile de birouri. Astfel, se impiedica reflexia razelor in monitor si este util si in vizualizarea informatiilor de pe videoproiectoare.

Pergole RetractabileAccesoriul ideal pentru orice pergola retractabila sau foisor

Daca detii o pergola retractabila din gama variata de pergole retractabile, sistemele de umbrire de tip Zip sunt accesoriile ideale pentru crearea oazei perfecte, intime, cu nivelul de lumina pe care ti-l doresti. Vei beneficia de protectie dubla. In primul rand, cea oferita de pergola retractabila, iar in al doilea rand, cea oferita de umbrirea de tip Zip. Acest sistem de umbrire ofera intimitate si este disponibil in mai multe culori pentru a se potrivi oricarui decor. Sistemul poate fi reglat cu usurinta prin actionare automata, la fel ca si pentru pergola retractabila.

Montarea jaluzelelor

Jaluzelele de tip Zip pot fi montate in exteriorul ferestrelor sau pe stalpii de sustinere pentru foisoare sau pergole retractabile. Utilitatea si design-ul se imbina armonios pentru a corespunde cerintelor oricarui client. Cu o experienta vasta, Pergole de Lux te ajuta sa-ti alegi pergola de vis, oferindu-ti garantie 30 de ani.

Citeste si...

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Alegerea unei ferestre termopan Brasov pentru acasa Alegerea unei ferestre termopan Brasov pentru acasa reprezinta …