Monday , March 4 2024
Noutati

Servicii Transport Brasov

Servicii Transport Brasov

O companie de Servicii Transport Brasov trebuie sa respecte normele si directivele interne si internationale.Trebuie asigurat mediul concurential in afaceri. Schimbarile legislative permanente genereaza o serie de schimbari in ceea ce priveste transportul marfurilor si bunurilor. Firma de transport trebuie sa achite la zi impozitele aferente datorate la bugetul de stat.

Personalul firmei de transport va respecta, cu strictete, inscriptiile si etichetele aplicate de expeditor pe coletul respectiv. Va acorda o atentie speciala manipularii coletului, in vederea pastrarii acestuia. Nu este permisa, sub nici o forma, deteriorarea, pe parcursul traseului pe care il are de urmat.

Servicii Transport BrasovO firma de Transport Marfa va respecta toate normele privind protectia mediului inconjurator. Va transporta doar bunuri care nu contravin ordinii publice sau bunelor moravuri. Nu se vor transporta niciodata marfuri care sunt interzise prin dispozitii legale. Exista anumite categorii de marfuri care impun conditii speciale de transport. Aceste conditii speciale sunt reglementate de acte administrative, economice, sanitare, veterinare. Si transportul operelor de arta se face intr-un mod cu totul special.

Citeste si...

Firma Transport De Incredere

Firma Transport De Incredere

Firma Transport De Incredere O livrare rapida se va face intotdeauna de o Firma Transport …